Új Nemzedék Központ

2019.02.13. 16:14

Értékelték a város ifjúsági koncepcióját Békéscsabán

Több tucatnyi fiatal és ifjúsággal foglalkozó szakember vett részt szerdán Békéscsabán, az Andrássy Úti Társaskörben, az Új Nemzedék Központ békéscsabai közösségi terén azon a tanácskozáson, amin értékelték a város 2020-ig tartó ifjúsági koncepcióját és cselekvési tervét.

L. B.

Zsótér Mária, az Új Nemzedék Központ munkatársa elöljáróban elmondta, hogy négy éve a városháza dísztermében ültek össze az érintettek, akkor indult el a ma is érvényes dokumentum alkotási folyamata, a koncepciót és tervet egyedülálló módon társadalmasították. Hangsúlyozta, hogy egy ilyen dokumentum nem lehet statikus, azon is változtatni kell, hiszen minden változik.

Kiss Tibor, Békéscsaba alpolgármestere elmondta: fontosak a visszajelzések, időről időre fel kell tenni a kérdést, hogy az ifjúsági koncepció, a cselekvési terv valóban segíti-e a fiatalokat, a valóságról szól-e, esetleg csak egy fikciót vázoltak benne. Aláhúzta: az ifjúság rengeteg programot szervez. Arra kérte a fiatalokat, hogy bátran kopogtassanak az ajtón, beszéljenek bátran ötleteikről, hiszen az önkormányzat partnerségre törekszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában