MEZŐBERÉNY/BUDAPEST

2019.01.23. 18:48

Kivételes kitüntetést kapott a művelődési központ

A fővárosban jelentették be a mezőberényi Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Művelődési Központ országos elismerését.

BMH

A Magyar Kultúra Napja alkalmából Budapesten, a Hagyományok Házában tartott központi ünnepség keretében a megyében egyedüliként – a mezőberényi Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Művelődési Központ képviseletében Smiriné Kokauszki Erika igazgató vette át a Minősített Közművelődési Intézmény Címet Fekete Péter kultúráért felelős államtitkártól.

Smiriné Kokauszki Erika, az intézmény igazgatója. Fotó: BEOL-archívum

Smiriné Kokauszki Erika hírportálunknak elmondta, az elismerés odaítélésekor a döntéshozók kiemelten vizsgálják az egymástól való tanulást, a folyamatos fejlesztést és a partnerközpontúság érvényesülését is.

– Számunkra fontosak a hozzánk betérő emberek javaslatai, a megfogalmazott vélemények – hangsúlyozta a szakember. – Igyekszünk ezeknek az elvárásoknak megfelelni, a visszajelzéseket beépíteni a tevékenységünkbe és valódi csapatmunkával tenni mindezért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában