Mozaikkereső játék

2018.12.19. 19:50

Értékes nyereményeket vitt haza több hűséges Hírlap-előfizető

Hatvan éve hírlap-előfizető olvasó vihette haza a lapcsoportunk által indított Mozaikkereső játék második legértékesebb nyereményét, az 500 ezer forint értékű bankkártyát. A pénzbeli ajándék mellett számos egyéb értékes tárgynyeremény is gazdára talált a vetélkedőn. A díjakat szerdán adtuk át szerkesztőségünkben.

Nagy-Laczkó Viktória

Nagy érdeklődés kísérte a Mediaworks-csoport téli vetélkedőjét megyénkben, melyben tizennégy laptopot, iPhone 7-es telefont, 500 ezer forint értékű, a Takarékbank Zrt. által kibocsátott bankkártyát, robotporszívót és kétszemélyes, zalakarosi wellnesshétvégét, fődíjként pedig három Toyota Yarist sorsoltunk ki. A Békés Megyei Hírlap rendszeres olvasóitól összesen 3695 darab szelvény érkezett be a vetélkedőre. Pocsaji Richárd főszerkesztő az átadó előtt azt mondta, a felgyorsult világot figyelembe véve ez egy szép számnak tekinthető.

Bánfi Istvánné, Szalai Gábor, Szombati László, Nagy Csaba és Pájer Sándor vette át a nyereményeket /Fotó: Imre György/

Igaz, az autókat más megyékben élők nyerték meg, de térségünk lakói sem csüggedhettek, hiszen minden további tárgynyereményből érkezett egy-egy darab Békésbe. A megyei hírlap-előfizetők közül félmillió forintot nyert Takarékbank bankkártyán Szombati János Csorvásról. A pénzjutalmat a 92 éves olvasónk fia, Szombati László vette át, aki elmondta, édesapja körülbelül 60 éve előfizetője az újságnak, és mindig a hírek olvasásával kezdi a napot, ő maga pedig inkább a sportrovatért forgatja az újságot.

Az Asus típusú laptop Bánfi Istvánné újkígyósi olvasóé lett. Ő főként a jogi tanácsadás témájú cikkeket, a rejtvényeket és a horosz­kópot kedveli a napilapban, melynek 1980 óta előfizetője. Mint mondta, eddig még soha nem nyert a Hírlap játékain. Nagyon örül az eszköznek, ugyanis ez élete első számítógépe. Azt is elárulta, a következő heteket többek között azzal fogja tölteni, hogy megtanulja kezelni a számítógépet.

A gardróbba kerül a kézi porszívó

A robotporszívót a békés­szentandrási Szalai Gábor és neje nyerte meg. A házaspár 30 éve fizet elő az újságra. A férj elmondta, sokszor szoktak vetélkedőkön részt venni, de eddig még nem volt szerencséjük. A megszokottak szerint most is együtt játszottak a feleségével, s bár a Toyota volt a cél, a porszívónak is nagyon örülnek. Otthon inkább ő az, aki porszívót ragad. Úgy véli, adnak egy esélyt a roboteszköznek, de ha nem tudják megszokni a jelenlétét, akkor a gyerekeknek ajándékozzák. Az újság kapcsán kifejtette, mindent elolvasnak, mert úgy látja, a Hírlap hasábjain fontos dolgokról lehet tájékozódni mellébeszélés nélkül.

Feleség és unoka viszi a nyereményt

Az iPhone 7-es telefont a gyo­ma­­­­endrődi Pájer Sándor vette át, a kétszemélyes, zalakarosi wellnesshétvégét pedig a gyulai, 87 éves Nagy Jánosné nyerte. Sándor elmondta, a nejének szánja az okostelefont, ugyanis ő töltötte ki a játékot. Körülbelül 40 éve forgatják a lapot, a férjet elsősorban a politikai hírek érdeklik. Nagy Jánosné nyereményéért fia, Nagy Lajos és unokája, Nagy Csaba érkezett a szerkesztőségbe. A családban mindenki olvassa az újságot, Csaba a sportrovatot kedveli, Lajos mindent átolvas reggel 7-8 óra között, majd odaadja a lapot az édesanyjának. Zalakarosra viszont valószínűleg nem a nyertes, hanem az unoka utazik majd el párjával.

A Békés Megyei Hírlapra itt fizethet elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában