BÉKÉSCSABA

2018.12.08. 13:53

A Csabagyöngyébe is megérkezett a Mikulás

Gyermekzsivajtól volt hangos szombaton a Csabagyöngye Kulturális Központ első emelete.

Nagy-Laczkó Viktória

A Munkácsy-negyed szívében található központ idén is izgalmas programokkal várta látogatóit az immár 21. alkalommal megrendezett „Mikulás Napon”. A ingyenes, délelőtt 10 órától 14 óráig tartó rendezvényhez számos alapítvány és szervezet csatlakozott, így a közel 700 látogató színvonalas napot töltött el az épületben.

Az eseményen megjelenők többek között kipróbálhatták a Megyeri Kézműves Falu adventi játszóházát, a Táliber Alapítvány szájtáti próbahelyein az ügyességi játékokat, a Dogland Terápiás Kutya Alapítványnak köszönhetően foglalkozáson vettek részt, fotózkodtak a Mikulással. Műsorral készült Ujj Anna, Évi Tündér, koncertet adott a Téglás zenekar és az aprók tánca (a Csabagyöngyei Néptánc Egyesület), végezetül a Bim-Bam Zenekar szórakoztatta a közönséget.

A programmal párhuzamosan a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete partnerségében adventi adománygyűjtést tartottak – és december 15-ig tartanak – az intézmény előterében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában