felmondások

2018.11.14. 17:50

Zavartalan a betegellátás az orosházi kórházban

A térségi feladatokat ellátó kórház sürgősségi betegellátó osztályán történt felmondások sokakat foglalkoztatnak. Az intézmény vezetése leszögezte: zavartalan és folyamatos a betegek ellátása.

Cs. I.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Az SBO osztályvezető főorvosa és a főnővér is beadta felmondását – jelent meg az országos sajtóban. A kórház hivatalos oldalán több szakterületet érintően olvashatók álláshirdetések. Hírportálunk megkereste az intézet menedzsmentjét az ügyben.

„Zavartalan és folyamatos a betegek ellátása az Orosházi Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályán (SBO). Az osztályvezető főorvos és főnővér felmondását a kórház főigazgatója elfogadta, a megállapodás szerint az osztályvezető főorvos kitölti rendes felmondási idejét, így 2018. december 31-ig ellátja feladatát, és a beosztást is elkészíti. A kórház vezetését sem további közalkalmazottak, sem vállalkozó orvosok nem keresték hivatalosan felmondási szándékkal. Célunk, hogy a megüresedő álláshelyeket minél előbb betöltsük. A pályázatot már kiírtuk, az osztályvezető kiválasztása folyamatban van.

Az SBO az elmúlt hónapokban több olyan fejlesztésben is részesült – köztük az általános higiénét javító eszközök beszerzése és betegazonosító rendszer kiépítése –, amelyek révén nőtt a betegbiztonság” – áll a kórház által lapunkhoz eljutatott sajtóközleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában