galériával

2018.11.30. 18:13

Negyvenötmillióból újult meg a lőkösházi iskola

Épületátadó ünnepséget tartottak pénteken a helyi általános iskolában. Infrastrukturális fejlesztés valósult meg 45 millió forintos támogatásból.

Nyemcsok László

Fotó: Jenei Péter

Modern műanyag nyílászárókra cserélték az elavultakat, megtörtént az épület hőszigetelése, három új tanterembe lámpatesteket szereltek fel. Elvégezték a tantermek és a kiszolgáló helységek burkolatcseréjét, festettek, meszeltek.

Tizenötállásos nyelvilabor-bútort, nyelvi licenszet, számítógép-oktatást segítő eszközöket is átadtak. Az ünnepségen jelen volt többek között dr. Gulyás Imre, a Gyulai Járási Hivatal vezetője; Teleki-Szávai Krisztina, a pályázó Gyulai Tankerületi Központ igazgatója és Szűcsné Gergely Györgyi, Lőkösháza polgármestere.

Szűcsné Gergely Györgyi hangsúlyozta, élő, partneri a kapcsolat a fenntartóval, a tankerülettel. Az önkormányzat is besegít, ha kell, hogy a működés zavartalan legyen a gyermekek érdekében, és a jövőben is helyben maradjon a nyolc évfolyam.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában