Nagybánhegyes

2018.10.04. 18:48

Új otthont teremtett a Közösségi Misszió

Tizenkét esztendeje sikeresen megvetette a lábát a Közösségi Misszió Nagybánhegyesen. Egy bérleményben biztosították a szolgáltatásaikhoz a megfelelő infrastrukturális hátteret.

Cs. I.

Csütörtökön új épületet avattak a településen. Zöldmezős beruházás keretében megépült a Humán Szolgáltató Központ. Bodorló Borbála köszöntőjében elmondta, ez a hely a szolgáltatási rendszerük bölcsője. A Közösségi Misszió, mint a Magyar Pünkösdi Egyház belső egyházi jogi személye, szociális alapszolgáltatásait és szakellátását nyújtja Békés megyében. Ezzel a beruházással otthont teremtenek a fogyatékosok és idősek nappali ellátását biztosító intézménynek is.

/Beküldött kép/

– Eredményeink feljogosítanak arra, hogy folyamatosan fejlesszünk – mondta a házigazda. Varga Gusztáv, a kistérségi társulás elnöke, Simonka György országgyűlési képviselő azt emelte ki, az ilyen és ehhez hasonló beruházásokhoz a források előteremtésében összefogással lehet látványos eredményeket elérni. Dél-Békésben ez jól működik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában