koncert

2018.10.27. 13:30

Dübörgött a metál Békéscsaba szívében

Rockzenétől volt hangos Békéscsaba belvárosa. A Narancs klubban ezúttal a gyulai Pre-Load és a soproni Innistrad zenekar csapott a húrok közé.

mde

Sokan gyűltek össze a klub előtt a péntek esti két metál koncertre. A díjtalan bulin először a Pre-Load zenekar a Metallica legismertebb számaival szórakoztatta a közönséget.

A 2013 óta működő banda neve utal arra, hogy a Load című album előtti számokat játszottak az amerikai csapattól, amik talán a legismertebbek és hangzásban a legütősebbek is egyben.

A Pre-Load zenekar

A rutinos felállás az évek folyamán számos sikeres klubkoncertet adott és 2015-ben egy 10 állomásos turnén vettek részt a Zanzibár zenekarral.

A gyulai srácok levonulása után az Innistrad zenekar lépett színpadra. A soproniak hatalmas koncertet adtak, egyáltalán nem látszott meg rajtuk a több mint négyszáz kilométer, amit a hűség városától Békéscsabáig megtettek.

Az Innistrad zenekar

A két éve alakult Innistrad nem kis nevekkel zenélt már együtt és fog zenélni novemberben.

Az ugyancsak soproni származású Moby Dick előzenekaraként léptek fel 2016-ban, novemberben pedig újabb nagy koncertre készülnek Sopronban, ahol nem kisebb nevekkel lépnek színpadra mint a Dalriada és az Ossian.

Ha lemaradt a Pre-Load koncertről, legközelebb Békés megyében december 22-én a Red Hole Music-ban lépnek fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában