Doboz

2018.10.22. 18:31

Doboz díszpolgára lett a Magna Cum Laude frontembere

Dobozon ünnepélyes keretek közt adták át a képviselő-testület által alapított helyi kitüntetéseket szombat délután. 

B. O.

Beküldött fotó

A megjelenteket Köves Mihály a település polgármestere köszöntötte, aki beszédében elmondta, ritkán fordul elő az ember életében olyan pillanat, amikor teljes egészében úgy érezheti, hogy a körülötte zajló világban rendben mennek a dolgok. Elmondása szerint azonban az alkalom egy ilyen pillanat.

– Az itt élőkről pedig elmondhatjuk, hogy hiszünk az életben, hiszünk településünk jövőjében – emelte ki a nagyközség első embere.

Ezután a kitüntetések átadása következett, melyekkel Köves Mihály szavaival élve olyan doboziakat ismertek el, akik személyes példájukkal arról tettek tanúbizonyságot, hogy hisznek önmagukban, családjukban, településükben, de legfőképpen az életben.

– Ők azok, akik jól tanulnak, jól sportolnak, vagy a gazdasági életben, illetve civil szervezetként, a településért, a közösségért tevékenyen dolgoznak, netalán éppen művészként a nagyközség jó hírét viszik, az országban, a világban – tette hozzá a polgármester.

Beküldött fotó

Ennek alapján a képviselő-testület döntése szerint Doboz Nagyközség Díszpolgára lett ifj. Mező Mihály zenész, énekes. A Doboz Nagyközség Emlékérmet Nagyné Lipcsei Katalin és Szabó Lászlóné érdemelte ki. Doboz Nagyközség Ifjúsági Díját Mármarosi Patrik Zsolt, Nyul Zoltán Bence és Puju Kevin Roderik vehette át. A Civilek Dobozért elismerést a Dobozi Szabadidős és Mozgáskultúra Közhasznú Egyesület kapta, míg az év vállalkozása a Gumihangya Kft. lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában