frissítve

2018.09.06. 20:12

Kamaszok rugdoshatták meg a kiscicát

Elszomorító felvételt tett közzé az Esély Állatvédő Egyesület a facebook oldalán: kamaszok által bántalmazott kiscicát találtak.

– Ismét egy kamaszok által bántalmazott kiscica! Amikor rájuk szóltak, elszaladtak, de azért egy utolsót az egyik még bele rúgott! Szegény kicsi sokkot kapott, egyenlőre nem tudni milyen belső sérülései vannak. Száguldunk vele az állatorvoshoz – olvasható a bejegyzésben.

A megrugdosott csöppség időközben megjárta az állatorvost. – Most már nagyjából megnyugodott, viszont lábra állni egyenlőre nem hajlandó. Mindezek után csak a kis szervezetén múlik, hogy merre billen a mérleg nyelve. Holnapig fog kiderülni, hogy van-e komolyabb belsővérzése. Imádkozunk hogy túléljen holnapig. Addig is többször kevés tápszerrel etetjük, próbáljuk életben tartani – áll az állatvédő egyesület helyzetjelentésében.

Frissítés: Mint az egyesület Facebook-oldalán olvasható, dr. Csonka Barbara állatorvos igyekezett stabilizálni a kiscica állapotát. A segítségnyújtást követően a cica megnyugodott, de nem tud lábra állni, innentől kezdve azon múlik minden, hogy milyen erős a szervezete.

A rendőrségre bejelentés nem érkezett, de a Békési Rendőrkapitányság a sajtóban és a Facebookon megjelent információk alapján vizsgálja a történtek körülményeit, állatkínzás gyanúja miatt nyomozást indít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában