az Év fürdője

2018.09.05. 15:12

Gyopárosfürdő és a Gyulai Várfürdő is remekelt a szavazáson

Ismét kiválóan szerepeltek a Békés megyei fürdők a három kategóriában kiírt Év fürdője internetes szavazáson. Az Év feltörekvő fürdője kategóriában Orosháza-Gyopárosfürdő az első helyen végzett, az Év fürdője kategóriában a Gyulai Várfürdő harmadik lett. A helyiek kedvenc fürdője között a Nagyszénási Parkfürdő negyedik helyen érdemelte ki. A megyei fürdők közül a Gyulai Várfürdő kapta a legtöbb szavazatot.

Csete Ilona – Papp Gábor

Hatalmas elismerés ez számunkra, a kollégáimmal sokat dolgoztunk azon, hogy az elégedett fürdővendég távozáskor egy szavazattal hozzájáruljon az eredményességünkhöz. Jó visszajelzés számunkra, amelynek eredményeként jövőre a legnagyobbak között indulunk – fogalmazott Kiss László marketing menedzser.

– Az idei évben a kiáramoltatást egy nyereményjátékra építettük, amely végigkíséri a marketingtevékenységünket december közepéig. Ennek az úgynevezett marketing-mixnek a mentén népszerűsítjük a fürdőnegyedet és Gyopárosfürdő Gyógy-Park-és Élményfürdőt, mint sokoldalú fürdőkomplexumot.

A közönségszavazás június 1-je és augusztus 31-e között zajlott a termalfurdo.hu szervezésében, a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával. A fürdőkre több százezer szavazat érkezett, és ahogy írtuk három kategóriában lehetett voksolni.

A Gyulai Várfürdő ismét remekül szerepelt az Év fürdője szavazáson, és tavalyi évhez hasonlóan idén is a harmadik helyen végzett a voksoláson az Év fürdője kategóriában, míg a megyei fürdők összevetésében a legtöbb szavazatot kapta.

Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója lapunknak elmondta, az eredmény kiválóan tükrözi a vendégek fürdőkhöz való ragaszkodását, lojalitását, illetve természetesen a szavazás reklámértékkel is bír.

– Számukra azért is különösen értékes az eredmény, mert nem indítottunk külön kampányt, csak a Facebook oldalunkon osztottuk meg a voksolásról szóló hírt – ecsetelte.

A szakember felvetésünkre kiemelte, a Gyula Várfürdőnek van egy visszatérő vendégköre, akik minden évben ellátogatnak hozzájuk.

– A jelenlétük rendkívül sokat jelent számunkra – tette hozzá. – Ezeknek a látogatóknak az egy része az idősebb korosztályból kerül ki, akik elsősorban a gyógyvíz, a gyógyászat miatt jönnek Gyulára. A szavazás ugyanakkor megerősíti, hogy létezik egy fiatalokból álló vendégkör is, amelynek tagjai ugyancsak visszatérően választják a várfürdőt. Az internetes aktivitás és voksolás ugyanis elsősorban rájuk jellemző.

Arra a kérdésünkre, hogy mi befolyásolhatja a szavazókat egy-egy ilyen jellegű versengés során, az ügyvezető igazgató kiemelte, a fürdők megítélését több tényező is befolyásolja.

– A visszajelzések alapján fontosnak érezzük a Várfürdő parkját, a zöld környezetet, a rendet, a tisztaságot, valamint munkatársaink kedvességét, segítőkészséget – sorolta Kun Miklós. – Ezek nagyon fontosak a vendégkör számára, gyakran a medencék számával és látványosságával egyenértékűnek tartják.

Kun Miklós hozzátette, folyamatosan kommunikálnak a vendégekkel, kikérik a véleményüket. Emellett az önkormányzat, illetve a helyi turisztikai kft. is figyeli a vendégelégedettséget, és a visszajelzésekre a Gyulai Várfürdőben is azonnal igyekeznek reagálni. (Az Év fürdője kategóriában egyébként Mórahalom győzött.)

Az év fürdője szavazás megyei eredményei:

1. Gyulai Várfürdő Gyula

2. Orosháza – Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő

3. Nagyszénási Parkfürdő Nagyszénás

4. Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő

5. Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping

6. Árpád Gyógy- és Strandfürdő, Békéscsaba

7. Dévaványai Strandfürdő

8. Békés uszoda

9. Szarvasi Szent Klára Gyógyfürdő

10. Rózsa Fürdő, Tótkomlós

11. Kálmán Fürdő, Mezőberény

12. Nagybánhegyesi Termálfürdő és Kemping

13. Borostyán Camping és Strandfürdő, Mezőkovácsháza

14. Battonyai Termál Strandfürdő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában