nyeremény

2018.08.28. 20:32

Segwayt nyert játékunkkal előfizetőnk

Segwayt, elektromos sportjárművet nyert az Utazzon a Békés Megyei Hírlappal! elnevezésű játékunkon Kovács Imréné gyulai előfizetőnk. A nyugdíjas hölgy elmondta, hosszú évtizedek óta olvasói lapunknak.

P. G.

Fotó: Lehoczky Péter

– Egy ideig Debrecenben éltünk, majd amikor 1987-ben visszatértünk Gyulára, rögtön előfizettünk az újságra – árulta el. Kérdésünkre kiemelte, szinte mindent elolvas a lapban, talán egyedül a sport áll kicsit távolabb tőle.

– Elsősorban azok a hírek, azok az információk érdekelnek, amihez valamilyen személyes kötődésem is van – tette hozzá. – A keddi lapszámban ilyen volt például a Kolozsvári Magyar Napokról szóló írás, hiszen rokonunk él a településen. A Gyuláról szóló híradásokat pedig soha nem hagyom ki.

Kovács Imréné nem titkolta, hogy a segwayt hat-, kilenc-, valamint tíz és fél éves unokái használják majd.

– Érdekes volt, hogy amikor megkaptam az értesítést a jó hírről, éppen a legkisebb unokám vette fel a telefont – mesélte. – Először el sem akartam hinni, de nagyon jó érzés, hogy egy kis örömöt szerezhettek nekik a nyereménnyel.

A Békés Megyei Hírlapra ide kattintva tud előfizetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában