kiállítás

2018.08.13. 11:52

Kunágota büszke a helyi, ügyes kezű alkotóira

Kunágota 2000 óta az augusztusi falunapi rendezvényeit az időszaki tárlat megnyitójával indítja.

Cs. I.

Az elmúlt évtizedben számos Kunágotához kötődő, és alkotásával egyre nagyobb megbecsülést szerző helyi alkotó képviselteti magát műveivel. Egyre nagyobb ismertséget, elismerést szereznek maguknak és a községnek is.

Ottjártunkkor az Őszirózsa Nyugdíjas Klub tagjai vezették körbe a látogatókat és büszkén sorolták: a kiállítók között akad, aki a megyében, sőt az ország határain kívül is ismert.

A szerző felvételei

Balázs Istvánné régiség sarkot állított össze „Befordultam a konyhára” címmel. Dr. Csiffáry Lajosné foltvarrásos munkáit, Csiffáry Zsuzsanna tűzzománc alkotásait, Horváth Anikó selyemvirágait, Gyöngyösi Károly festményeit, Kovács Lászlóné gobelin képeit, Nádházi Lászlóné quilling képeit, Nagy Zoltánné rajzait, Pócsik Gáborné gobelin képeit, Szabó Tamás Országház makettjét is sokan megcsodálták.

Valamennyien hozzájárulnak a település sokszínűségének a bemutatásához, ezért a kiállítóknak az önkormányzat köszönő oklevelet adott át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában