nyertesek

2018.08.27. 16:55

Gazdára talált az elektromos robogó és a SUP deszka is

Egy elektromos robogót és egy vízi sportolásra alkalmas SUP deszkát vehettek át olvasóink hétfőn a Békés Megyei Hírlap szerkesztőségénél. SMS játékunk nyerteseinek Pocsaji Richárd főszerkesztő és Leszkó Tamás, a Hírlap megyei üzletszervezési vezetője adta át az ajándékokat.

V. E.

Kovács Nikoletta Cecília békéscsabai tanítónő – aki az elektromos robogót vihette haza – elmondta, hogy minden nap elolvassa a Hírlapot, és a Beol.hu frissítéseit is folyamatosan nyomon követi. Legszívesebben a sportoldalakat lapozgatja, de a rejtvényeket és a sudokut is előszeretettel tölti ki, illetve a közéleti híreken kívül a mellékleteket is rendszeresen átnézi. A Békés megyei híreken kívül még a heol.hu és a Veszprémi Napló állandó olvasója, az előbbit Gyöngyösön futballozó fia miatt, az utóbbit pedig párja üzleti útjai alkalmával fürkészi. Hozzátette, hogy bár jelenleg nem rendelkeznek előfizetéssel, de számos családtagjuknak van, és szeptembertől ők is újra megrendelik.

Balról jobbra: Leszkó Tamás, Illés Pál, Kovács Nikoletta Cecília és Pocsaji Richárd. Fotó: Imre György

Nikoletta elmondta, hogy ötnapos játékunk alatt minden SMS kódot beküldött, és nagyon örült annak, hogy sorsolásunk egyik nyertese lett. Beszámolója szerint nincs még ilyen jármű a családjában, és ő maga fogja használni azt. Eddig kerékpárral járt munkába, így a robogó megkönnyíti majd hétköznapjait, de a városi közlekedésben és kirándulások alkalmával is kihasználja majd.

A békéscsabai Illés Pál, a SUP deszka nyertesét híreink közül főként a kulturális és a közéleti témájúak érdeklik, de szinte mindenbe betekint. Játékunkról a Beolon tájékozódott, és bár a hétfői lapszámról lemaradt, de következő napok újságjait megvásárolta, hogy beküldhesse az SMS kódokat.

Hozzátette, hogy célja fődíjunk, a 15 napos egzotikus utazás Balira megnyerése volt, de nagyon örült a „vigaszdíjnak” is. Beszámolója szerint családjával sokat járnak vízpartra, így mindenképpen kihasználja majd a SUP deszkát. Elmondta, hogy bár korábban is próbálkozott már hasonló játékokkal, de eddig nem mondhatta szerencsésnek magát, a mostani alkalom után azonban újra szívesen részt vesz majd sorsolásokon.

A Békés Megyei Hírlapra itt tud előfizetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában