szépségkirálynő

2018.07.09. 17:51

A szépségiparban szeretne érvényesülni Szarvas Andrea

A 20 éves vésztői lány fejére került vasárnap a korona a Magyarország Szépe versenyen. Hírportálunknak elmondta, váratlanul érte a győzelem.

N.-L. V.

– Nagyon jól éreztem magam a felkészítő tábor és a verseny ideje alatt is. Megpróbáltam a maximumot kihozni magamból. Úgy érzem, sikerült azt a teljesítményt hoznom, amit elvártam magamtól – fogalmazott a győztes Szarvas Andrea, aki bízott abban, hogy az első három hely egyikét megszerzi, de a győzelem váratlanul érte. – Amikor kimondták, hogy Józsa Eszter harmadik lett, akkor fordult meg először a fejemben, hogy én nyerhetem meg a versenyt. Fantasztikus érzés volt! S az pláne leírhatatlan, hogy a másik két díjat is elhozhattam!

Magyarország szépe a verseny után a megérdemelt pihenését tölti. Bár még Budapesten tartózkodik, csütörtökön hazautazik a családjához Vésztőre, akik vélhetően meglepetéssel készülnek a számára.

– Mindig jó érzés hazamenni Vésztőre. Nagyon várom már, hogy találkozzam a családommal, hiányoznak. A közeljövőben majd szeretnék elköltözni Budapestre, hogy valóra váltsam az álmaimat, és a szépségiparban érvényesüljek.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

A feltöltődés után még sok munka vár Andreára, hiszen öt hónap múlva képviseli hazánkat a Kínában rendezett Miss World 2018 versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában