szakácskönyv

2018.06.29. 13:59

Wellnesspihenést nyertek receptjükkel

Közel ötszáz, válogatottnál válogatottabb recepttel tisztelték meg a Békés Megyei Hírlapot az előfizetők a Hétköznapok és ünnepek ételei olvasóinktól címmel ősszel megjelenő szakácsköny felhívására.

Nem volt könnyű dolga Prohászka Béla olimpiai aranyérmes mesterszakácsnak, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége alelnökének, hogy ezek közül kiválassza azt a mintegy százötvenet, amelyet kollégáival lefőznek, lefotóznak, s bekerül a kötetbe.

Fotó: Imre György

– Rendkívül változatosak a beküldött receptek, s ami számomra külön örömet jelent, hogy az egyes tájegységekre jellemző ételeket is nagy számban ajánlottak az olvasók. Hálásak vagyunk azért, hogy sokan megosztották velünk családjuk féltve őrzött receptjeit. Mindez garanciát jelent arra, hogy egy igazán változatos, de egyúttal rendkívül praktikus könyvet készítsünk.

Az ételek lefőzése előtt azonban volt még egy nagyon fontos feladata Prohászka Bélának: szerkesztőségünkben pénteken délelőtt kisorsoltuk a beküldők közül azt a két szerencsés olvasót, akik két főre, két éjszakára szóló wellnesspihenést nyertek egy zalakarosi négycsillagos hotelbe. Fortuna ezúttal Morva Lászlónénak (Kétsoprony) és Ruzics Zsolt Péternének (Zalaegerszeg) kedvezett.

 

A nyertesekkel munkatársaink a napokban felveszik a kapcsolatot.

 

Ezek is érdekelhetik