eredményes pályázatok

2018.06.20. 13:51

Tovább korszerűsítik a gyulai sportcsarnokot

Újabb, ezúttal 64 millió forintos fejlesztés kezdődött a gyulai Prohászka Zsolt Tornacsarnokban – jelentette be a helyszínen megtartott szerdai sajtótájékoztatón dr. Görgényi Ernő.

P. G.

A város polgármestere elmondta, a beruházás során cserélik az épület belső nyílászáróit, felújítják az intézmény önálló vizesblokkjait, korszerűsítik a küzdőtér világítását, a csarnok belső felületeit teljesen újrafestik. Dr. Görgényi Ernő kiemelte, a Gyulasport Nonprofit Kft. eredményesen pályázik a TAO-s, a társasági adóhoz kapcsolódó forrásokra, a cég gazdálkodása eredményes és szabályos, ami segíti a beruházásokat.

Kertes István és dr. Görgényi Ernő elmondta: TAO-s források és 19 millió forintos városi önerő segíti a fejlesztést. /Fotó: Imre György/

A polgármester szerint a kézilabda-utánpótlás feladatok visszaadása a Gyulasportnak szintén jó döntésnek bizonyult. Az elmúlt években a társaság már cserélte a küzdőtér burkolatát, felújította az öltözőkhöz tartozó vizesblokkokat, korszerűsítette a hangtechnikát, napelemes rendszert telepítettek az épület tetejére és cserélték a külső nyílászárókat.

Kertes István, a Gyulasport ügyvezetője elmondta, a harmadik éve tartó fejlesztéseket egymásra építve valósítják meg. Jövőre a tetőszerkezet szigetelését tervezik, illetve a hűtő-fűtő rendszert rákötik az elektromos hálózatra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában