átadás

2018.06.01. 19:10

A munkahelyek megőrzése a cél Magyarbánhegyesen

Magyarbánhegyes életében fontos mérföldkőnek nevezte a humán szolgáltató központ felújított épületének az átadását pénteken Sódarné Varga Gyöngyi.

Cs. I.

A TOP-os pályázaton nyert forrásból (48 millió forintból) megújult épületben ugyanis a létező munkahelyek megőrzése a cél. A nappali ellátás, a megváltozott munkaképességű emberek szociális foglalkoztatása zajlik ott.

Fotó: Kiss Zoltán

– A fogyatékkal élők lehetőséget kapnak,hogy kiegészítsék ellátásukat, illetve átmeneti egészségi állapotú személyek dolgozhatnak, akik idővel visszatérhetnek a munkaerőpiacra. Reményt adunk a jövőre – mondta a polgármester az avatáson. A fejlesztéseik a helyi polgárok életminőségének a javítását szolgálják. A beruházások szervezési feladatait maguk végzik, erről döntött a képviselő-testület.

A polgármester a tervezőnek, a kivitelezőnek, az építésvezetőnek a kiváló együttműködésért mondott köszönetet az avatón. Dr. Zelenyánszki Miklós jegyző részletesen ismertette a projekt keretében elvégzett munkákat, és bemutatta az új gépjárművet. Fabisz Ákos plébános megáldotta a megújult épületet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában