Aggodalom

2018.03.05. 11:31

Csokiért aggódnak Kondoroson, ahova mindig hazajárt

Nyemcsok János szívesen járt haza Kondorosra, fellépett a Kondorosiak Világtalálkozóján is. Elmondta, sokszor álmodik a régi, kondorosi házukkal.

Nyemcsok László

Sokan azt hitték, hogy Csoki a becenevét az átlagosnál barnább bőrszínéről kapta. Holott még első általános iskolásként osztálytársa, Cseke Pali ragasztotta ezt rá, a Nyemcsok névből adódóan.

– Tizennégy éves koromig éltem Kondoroson, nagyon szép emlékek fűznek ide, rokonaim, barátaim élnek a településen és a megyében – hangsúlyozta a népszerű énekes. – Nagyon örülök, hogy olyan zenével is hazatérhettem, melyen felnőttem, mely mindent kiütött a sorból, és örökké a kedvencem volt rockimádóként. Ez pedig a legendás Piramis együttes zenéje.

Csoki a Fixben lett ismert, de a legnagyobb feltűnést a Manhattanban keltette. Ez volt ugyanis az első igazi énekes-táncos fiúcsapat amerikai mintára nem csak hazánkban, de lényegében Európában is.

– A Manhattan-korszakot is vállalom, az egy újdonság, egy újfajta kihívás volt, és amit lehetett, kihoztunk belőle – ecsetelte Csoki korábban lapunk munkatársának. – Éppen a Manhattannal játszottunk 2004-ben Makón, amikor egyik zenésztársam ösztökélésére elénekeltem a Piramis Ajándék című számát. Óriási megtiszteltetés, hogy később a Piramisba kerülhettem.

A kondorosiak aggódnak földijükért, egyben bíznak mielőbbi felépülésében.

„Kedves Rajongók! A múlt heti budapesti koncertünkön Csoki (Nyemcsok János) sajnos rosszul lett, így az utolsó dalban már nem tudott a színpadra lépni! Hálásan köszönjük a szervezőknek és a helyszínen biztosított mentőszolgálatnak a gyors, precíz és kimagasló szakmai hozzáállást! Csokinak most pihenésre lesz szüksége. Nagyon jól esett neki az a sok aggódás és jókívánság, amit közvetítettek felé! Jobbulást kívánunk neki!” – írta sajtóközleményében a Piramis zenekar.

Beküldött kép

Varga János, a Kondorosiak Baráti Körének elnöke hétfőn telefonon beszélt Csokival, aki elmondta, hogy jelenleg gyengének érzi magát, de jólesik az otthoniak aggódása, ami segíthet a mihamarabbi felépülésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában