Nyílt nap – galériával

2018.02.01. 15:27

Diákok lepték el a Gyomaendrődi Járási Hivatalt

Nyílt napot tartottak a Gyomaendrődi Járási Hivatalban, csütörtök délelőtt, ahol a városban érettségiző diákokat látták vendégül az intézmény dolgozói, azzal a céllal, hogy a felnőtté váló fiatalok az iskolapadból kikerülve magabiztosan, önállóan tudják majd intézni a közigazgatás területén felmerülő ügyeiket.

B. A.

Dr. Pacsika György hivatalvezető először általánosságban ismertette mit is jelent a járási rendszer napjainkban majd a végzős középiskolásokból álló növendékek, három csoportra osztva, felváltva látogattak el a kormányablakba valamint a foglakoztatási osztályra, ahol részletesen megismerhették az ügyintézési lehetőségeket.

A nyílt napon részt vett a tavaly év decemberében megválasztott két diákvezető is. Botos Pongrác diák-hivatalvezető elmondta, kortársaival együtt a felnőtté válás folyamatán mennek keresztül, melyhez hozzá tartozik az is, hogy a jövőben saját kezükbe kell venni több dolog irányítását, amelybe a hivatás kiválasztása mellett többek között beletartozik a hivatali ügyek intézése, melynek kiismerésére remek lehetőséget nyújt a nyílt nap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában