A Családok éve

2018.01.30. 15:49

Valentin-nap alkalmából kalandtúrára invitálják a párokat

A családok éve alkalmából új kezdeményezést indít útjára Szarvas Város Barátainak Köre. A Hétpróbás páros elnevezésű kalandtúra legfőbb célja, hogy ráirányítsák a figyelmet a családokra és az együtt töltött idő fontosságára.

Ahogy Zsapkáné Csasztvan Zsuzsanna, a baráti kör elnöke fogalmazott, a család a társadalom egyik legkisebb és legfontosabb egysége, ezért a programmal a generációk közötti együttműködést szeretnék szorosabbra fűzni.

Lipcseiné Czifra Magdolna, a kulturális bizottság elnöke a felhívás részleteiről szólva elmondta, a játékos vetélkedőre 18 év feletti párok, házastársak jelentkezését várják, akikre az élmények mellett fődíjként egy wellnesshétvége is várhat.

A játék stílusosan február 14-én, Valentin napján indul és egy hónap múlva, március 14-én ér véget. A feladatok lényege, hogy azok megoldása közben a vállalkozó kedvű társak csak egymásra koncentráljanak. A párosok útlevelet kapnak majd, amelyben a teljesítményüket jegyzik fel a szervezők, valamint helyszíni fotóval kell bizonyítani, hogy valóban kiállták a próbákat.

A kalandtúrának kortól függetlenül bármelyik páros nekivághat, még akkor is ha nem Szarvason élnek, de vidékiek nevezése esetén számolni kell a Szarvasra utazás költségeivel is.

A vetélkedőre február 10-ig lehet jelentkezni az egyesületnél név, életkor, település és telefonszám feltüntetésével a következő email-címen: [email protected].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában