Békéscsaba 300

2018.01.31. 15:38

Ismét összeült az emlékbizottság

Szarvas Péter polgármester, emléktestületi elnök újra összehívta a Békéscsaba 300 Várostörténeti Emléktestületet. A szerdai ülésen több témát is megvitattak a jelenlévők.

B.O.

Az április 28-ai nyitóesemény részleteinek egyeztetése mellett többek közt a tervezett várostörténeti vetélkedő, a kísérőprogramok, a kiadványok, és az arculati elemek is terítékre kerültek.

Ahogy Szarvas Péter fogalmazott, döntöttek az úgynevezett nagy programokról és a kísérőprogramokról, amelyekhez forrásokat is rendeltek. Hozzátette, a júliusi, két napos, nagyszabású program kapcsán még néhány részletkérdés tisztázásra vár, de Fekete Péter, a Jókai Színház korábbi igazgatója már dolgozik a programon.

Bíró Csaba, a megyeszékhely Közművelődési-, Ifjúsági-, Oktatási-, és Sportbizottságának elnöke elmondta, a programelemek ugyan már korábban meg lettek határozva, de a mai ülésen elhangzott javaslatokkal még színvonalasabbá és emlékezetesebbé tudják tenni az emlékévet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában