eredményhirdetés

2018.01.31. 14:07

Az év párja 2017 – megvannak a nyertesek!

Összesen 136 érvényes nevezés érkezett Beol.hu és a Békés Megyei Hírlap közös játékára, melyben a 2017-ben Békés megyében házasságot kötött párok jelentkezését vártuk.

beol.hu

Idén is rengeteg nevezés érkezett Az év párja versenyünkre, melyet január 8-án indítottunk el a Beol.hu hírportálon. Sok pár a kreativitását is megmutatta, és a személyiségüket is belevitték a fotókba, így az idei mezőny talán minden eddiginél színesebbnek mondható. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjenek a nyertesek!

A játék nyertesei

1. helyezett: Tímár-Gera Nikolett és párja, Albin

2. helyezett: Tánczos Borbála és párja, Sándor

3. helyezett: Wágner Katalin és párja, László

De itt nincs vége, további meglepetésajándékkal kedveskedünk a 4. és 5. helyezett párnak is!

4. helyezett: Szota-Mezei Katalin és párja, Róbert

5. helyezett: Kiss Gábor és párja, Enikő

Bár a megyei verseny véget ért, olvasóink hamarosan tovább szavazhatnak: ezúttal azért, hogy a mi megyénk Év párja legyen az országosra bővült kihívás győztese. Péntektől voksoljanak, hogy Békésé legyen a dicsőség – és hogy Tímár Albin és Tímár-Gera Nikolett nyerje meg a tiroli utónászutat.

A Hotel Kroneck szállodában félpanziós ellátással tölthető 7 éjszakát a Neckermann ajánlotta fel a legnépszerűbb pár részére.

A nyerteseket e-mailben is értesítjük.

A nyertes fotók:

1. helyezett

2. helyezett

3. helyezett

4. helyezett

 5. helyezett

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában