Molesztálás

2024.07.09. 14:57

Idős férfi fogdosta a rémült fiatal lányt a kaszaperi buszon

A zsúfolt kaszaperi buszon egy kedvesnek tűnő idős férfi ült le egy fiatal nő mellé. Az Oroscafé beszámolója szerint a férfi egy idő után furcsa kérdéseket tett fel, majd fogdosta a nőt.

Beol.hu

A zsúfolt buszon a fiatal nő mellett volt egy szabad hely, a felszálló bácsi pedig elfoglalta azt. A fiatal nő elmondása szerint a férfi beszédes volt és kedves, később kezdődött csak a probléma, fogdosta őt – idézte fel a történteket az Oroscafé.

fogdosta, busz, egyetemista lány
A lány megrémült, amikor az idős férfi fogdosta. Illusztráció / Shutterstock

Közelebb húzódott és fogdosta a lányt

„Egy idő után furcsa, személyes kérdéseket tett fel, például, hogy kiskorú vagyok-e. Ezután kezdett el egyre közelebb húzódni és fogdosni engem. Amikor tiltakoztam, akkor visszahátrált, majd egy narancsot nyomott a kezembe és hozzátette, reméli nem fogom azt mondani, hogy ő molesztált engem” – írta a posztban a nő. „Teljesen bepánikoltam, nem tudtam mit tegyek. Az is megfordult a fejemben, hogyha szólok másoknak az én szavam lesz az övével szemben. Nem mertem kimászni a helyemről sem, féltem, hogy véletlen hozzáérnék közben és ezt egyetlen porcikám sem akarta. A körülöttünk lévők vagy nem figyeltek, vagy nem akarták látni. Szerencsére az a mocskos alak Csorváson leszállt és egy kedves egyetemista lány ült a helyére. Ekkor kezdtem sírni és elmondtam neki mindent.“

A sofőr azt tanácsolta, legközelebb azonnal kiabáljon segítségért

Az egyetemista lány végül a sofőrhöz kísérte a rémült fiatalt,  a vezető azt mondta, legközelebb azonnal kiabáljon segítségért. Ezután azt tanácsolta, szálljanak le Orosházán és szóljanak a forgalmistának. A nő a posztban azt is megemlíti, a zaklató azt mondta neki, nagyon jól ismeri a buszjáratokat, majd azt is hozzátette, reméli, hogy mindig ezzel a busszal fog utazni. – Vigyázzon magára! – ezzel búcsúzott az idős férfi a nőtől.

A nő a félelemtől teljesen leblokkolt

A fiatal nő hangsúlyozta, ma már tudja, hogy még akkor cselekednie kellett volna, de a félelemtől teljesen leblokkolt. „Azért teszem közé a történetem, mert nem szeretném, hogy ez másokkal is megtörténjen. Kérek mindenkit, ha környezetében hasonlót tapasztal, segítsen az illetőnek, hiszen lehet, hogy ugyanúgy reagál mint én, és hirtelen azt sem tudja mit tegyen” – írta az Oroscafé cikke szerint. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában