Hétfőn munkába álltak

2024.06.19. 07:04

Három frissen végzett tiszthelyettes kezdte meg szolgálatát Békésben

Három próbaidős rendőr őrmester kezdte meg a szolgálatát a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon. A Miskolci Rendvédelmi Technikum végzősei június 14-én tettek esküt, három nappal később, hétfőn pedig már munkába is álltak.

Nyemcsok László

Első munkanapjukon Vörös Ferenc dandártábornok, Békés vármegye rendőrfőkapitánya fogadta őket Békéscsabán, a főkapitányság épületében. Biztosította őket arról, hogy szolgálatellátásukhoz a tapasztaltabb rendőröktől minden segítséget megkapnak. A három új rendőr őrmester a Békéscsabai Rendőrkapitányságon teljesít majd szolgálatot. Egyikük közlekedési, ketten pedig közrendvédelmi területen.

Három próbaidős rendőr őrmestert fogadott a főkapitányságon Vörös Ferenc. Fotó: Békés vármegyei rendőrség/Facebook

Szombati Andrea, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kiemelte, a toborzás továbbra is folyamatos, várják a rendőri hivatás iránt érdeklődő pályaválasztók és pályamódosítást tervezők jelentkezését. A toborzó rendőrök június 19-én 10 órától 12 óráig, majd június 21-én 9 és 11 óra között Békéscsabán, a Csaba Centerben adnak majd felvilágosítást az érdeklődőknek.

Az oktatásról, a végzett rendőrök feladatairól minden információ megtalálható a rendőrség honlapján is. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata pedig munkaidőben a 66/ 523-700-as telefonszámon hívható. A toborzással foglalkozó szakemberek készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére, válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában