Nagyszénás

2024.06.19. 16:58

Feltörte munkaadója kocsiját, kilopta az értékeket

Tudta, hogy talál benne pénzt, ezért törte fel egy férfi alkalmi munkaadója teherautóját Nagyszénáson. Lebukott, ráadásul kiderült, hogy máshonnan is lopott.

dr. Nagy Szilvia

Forrás: Shutterstock

Feltörtek egy kisteherautót tavaly október 2-án este Nagyszénáson; az illető ellen hamarosan vádat emelhet az ügyészség. A jármű tulajdonosa vendégségben volt, amikor kirámolták a kocsiját, elvitték belőle a táskáját az iratokkal, a bankkártyával és a pénzzel. Egy közeli kamera felvételén látható volt; csak egy ember járt arra akkor, amikor a bűncselekmény történt. A férfi nem is tagadta, hogy feltörte a járgányt és lopott belőle. A tulajdonos időnként alkalmi munkával bízta meg, de mivel kevésszer, és anyagilag megszorult, ezért gondolta, hogy munka nélkül vesz el tőle pénzt. Tudta, hogy a vállalkozónál mindig van, tehát biztosra ment, amikor egy kalapáccsal betörte a kocsi egyik üvegét. Közben az is kiderült, hogy korábban egy felújítás alatt álló nagyszénási házból is lopott. Benyomta a kaput, és különböző szerszámgépeket szedett össze, ott a rongálással és a lopással 200 ezer forint kárt okozott.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a 40 éves nagyszénási férfit lopás bűntettével gyanúsítja, és hétfőn az ügyészségen vádemelést javasolt ellene.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában