Kék hírek

2024.03.09. 16:19

Ütötte a feleségét, vasszéket dobott hozzá

Könnyű testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat a Békési Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy büntetett előéletű 33 éves mezőberényi férfi ellen, aki féltékenységből terrorizálta a feleségét.

dr. Nagy Szilvia

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

A Békés Vármegyei Főügyészségen elmondták, a férfi és a nő házastársi életközössége alatt Mezőberényben élt, egy gyermekük született. Együttélésük alatt, az életközösségük megszűnését megelőző féléves időszakban a férfi féltékenységéből eredően rendszeressé váltak a veszekedések, a férfi napi rendszerességgel szóval és tettlegesen is bántalmazta a nőt. Jellemzően ököllel ütlegelte a feleségét, sőt olyan is előfordult, hogy a sértetthez egy vasszéket dobott.

Tavaly június 25-én a férfi féltékenységből ismét veszekedni kezdett, majd az ágyon lévő nőt pofon vágta, melynek következtében a sértett leesett az ágyról és a szekrénynek ütődött. A férfi azonban nem állt meg, folytatta a nő bántalmazását. Egy balta fokával a vállára ütve követelve, hogy mondja el az igazat, majd elővett egy ollót, és azzal kezdte el vágni a sértett haját. Miután a férfi elaludt, a sértett összepakolta a holmijait és két gyermekével együtt előbb Békéscsabára, majd Csanádapácára költözött a rokonaihoz. A nő a legutolsó bántalmazása következtében testszerte 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában