Kék hírek

2024.01.09. 15:11

Hét helyre próbált meg betörni egy éjszaka alatt Muronyban és Mezőmegyeren

Több helyre nem tudott bejutni, ahova viszont igen, onnan italokat vagy pénzt vitt el egy férfi. Bár csak pár ezer forintot zsákmányolt, az általa okozott kár közelíti az egymillió forintot, mivel mindenhol megrongálta a bejárati ajtókat. A rendőrök elfogták, lopás és lopás kísérlete miatt indítottak ellene eljárást – ismertették a rendőrségen.

Licska Balázs

Forrás: police

A 29 éves férfi édesapja robogójával indult útnak december 22-én éjszaka. Betörésekből próbált meg pénzhez vagy olyan értékekhez jutni, amiket eladhat. Először egy mezőmegyeri élelmiszerüzlethez ment, de a bejárati ajtón lévő lakatokból csak az egyiket sikerült levernie, így nem jutott be. Ezután elmondása szerint hazaindult, de útközben megállt Muronyban egy sörözőnél, ahonnan két üveg sört vitt el. Ezt követően egy élelmiszerboltot vett célba, de az ajtó kifogott rajta. Aztán egy fodrászüzletet talált, ahonnan váltópénzzel távozott. Később egy cukrászdánál, majd két irodánál próbálkozott, de semmi olyat nem talált, amiről úgy gondolta, hogy pénzzé teheti.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában