Kék hírek

2024.01.25. 06:23

Defektet kapott autósnak segítettek a rendőrök Gyulán

Lerobbant autójával egy nő Békésben idén, január 17-én. Munkából tartott hazafelé, amikor defektet kapott, segítséget viszont nem. „Nagyjából 15 perc kétségbeesés, várakozás, tehetetlenség, csalódottság után (mert ugye senki sem állt meg, senki meg nem kérdezte, hogy mi a baj, esetleg segíthet-e?) megláttam a fényt az alagút végén. Őket.

Nyemcsok László

A rendőrök önzetlenül segítettek

A gyulai kapitányság két rendőre, Pilán Márkó Krisztián törzsőrmester és Haba Szabolcs őrmester jártak arra éppen, természetesen megálltak, sőt, ki is cserélték a kereket. A nő ezután levelet küldött a rendőrkapitányságra. Azzal kezdte a sorait, hogy a háláját szeretné kifejezni annak a két fiatal Úriembernek – így nagybetűvel –, akik szívvel lélekkel végzik a munkájukat, és embertársaikat nem hagyják bajban.

A bajba jutott nő leírta, sajnos, a fiatalemberek nevét nem tudja, de teljes szívéből köszöni a segítségüket. „Jó tudni, hogy ilyen emberek vigyáznak ránk!” – zárta a sorait.

A két rendőrnek dr. Bede Sándor ezredes, kapitányságvezető tolmácsolta az üzenetet, és mindkettőjüket példaként állította a rendőrkapitányság állománya elé.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában