Vádirat

2024.01.28. 07:30

Bicskával engedte be magát a szúnyoghálón az ittas pusztaföldvári férfi

A pusztaföldvári férfi hajnalig italozott egy orosházi kocsmában, majd úgy döntött, nem haza megy, hanem a féltestvére lakásába.

dr. Nagy Szilvia

Nem akarta elhagyni a lakást.

Fotó: Shutterstock

Éjjel, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntette miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség, és vádiratában végrehajtandó börtönbüntetésre, valamint közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt egy 28 éves, büntetett előéletű, többszörös visszaesőnek minősülő pusztaföldvári férfi ellen. 

A férfi tavaly augusztus 26-án egy orosházi italmérőben szórakozott és a hajnali órákra erősen ittas állapotba került. Elhatározta, nem megy haza Pusztaföldvárra, hanem Orosházán, a féltestvére családjánál tölti az éjszakát. Augusztus 27-én, hajnali fél 3 körül felmászott a falon egy első emeleti tömblakáshoz tartozó erkélyre, és kopogott az ingatlanban lakó sógornőjének, hogy engedje be. A nő felszólította a férfit, hogy menjen el, különben rendőrt hív, a terhelt azonban a szoba ablakán lévő szúnyoghálót kivágta a nála lévő bicskával, és az ablakon keresztül bemászott. Amikor a sértett észlelte ezt, kiabálni kezdett és több alkalommal is távozásra szólította fel a férfit, aki azonban nem volt hajlandó elhagyni a lakást. Visszakiabált a sógornőjére, annak a szobában alvó, hatéves gyermeke mellé feküdt és elaludt. A nő azonnal értesítette a rendőrséget. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában