Villanyoszlopnak ütközött

2024.01.07. 07:06

Amíg Ön aludt, súlyos baleset történt Békésen

Éjfél magasságában ütközött villanyoszlopnak egy autó, egy ember beszorult a gépkocsiba, őt a tűzoltók vágták ki. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben öten sérültek meg, egyikük életveszélyesen.

Beol.hu

A tűzoltókat az új év első napján riasztották.

Fotó: Illusztráció: MW-archív

Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Békésen, a Csallóközi utcában – adta hírül éjfél után pár perccel a katasztrófavédelem. A baleset következtében egy ember beszorult, őt a mezőberényi hivatásos és a békési önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a járműből. A helyszínen dolgoztak a mentők és a rendőrök is.

Frissítés

„A békéscsabai mentésirányítás két esetkocsit és két mentőgépkocsit riasztott a baleset helyszínére. Bajtársaim egy fő életveszélyes és négy könnyű sérültet láttak el, majd a helyszíni beavatkozásokat követően kórházba szállították őket” – tájékoztatta hírportálunkat Hangai József mentőtiszt, regionális kommunikációs munkatárs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában