Hivatásos szolgálat

2023.10.11. 07:08

Határvadászokat, rendőrjárőröket és iskolaőröket is toboroz a Békés vármegyei főkapitányság

Békés vármegyében több lehetőséget is kínál a rendőrség azoknak, akik érdeklődnek a hivatásos szolgálat, illetve a rendészeti feladatok iránt.

Nyemcsok László

Forrás: Police.hu

Szombati Andrea, a Békés vármegyei főkapitányság sajtószóvivője elmondta, a képzésekről, a betölthető beosztásokról a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán és a toborzórendezvényeken lehet tájékoztatást kapni.

–  Békéscsabán, a Csaba Center földszintjén október 12-én, 13 és 15 óra között működik majd információs stand. Október 15-én 9-től 13 óráig a csorvási búcsúba látogatókat várják tanácsadással, hasznos kiadványokkal a rendőrök – hangsúlyozta Szombati Andrea. – Emellett a rendőrség honlapján is megtalálható minden, a jelentkezéshez szükséges információ, valamint a [email protected] e-mail címre küldött levélben is tájékoztatás kérhető a képzésekről, a jelentkezés feltételeiről, az aktuális álláslehetőségekről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában