Tragédia

2023.10.27. 14:43

Egy ember elhunyt, öt könnyebben sérült a csütörtöki mikrobuszos balesetben

Összesen öten sérültek meg abban a halálos balesetben, mely csütörtökön este történt Szabadkígyós és Újkígyós között.

Beol.hu

A mikrobusz eleje roncsolódott az ütközéstől.

Fotó: Bencsik Ádám

Egy mikrobusz és egy személyautó ütközött össze csütörtökön kora este Szabadkígyós és Újkígyós között – írtuk csütörtökön. A rendőrségtől származó elsődleges információik szerint a mikrobuszban két felnőtt és kilenc gyermek utazott. Az ütközés következtében a személyautó vezetője elhunyt. 

Pénteken Hangai József, a mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa arról adott tájékoztatást, hogy a helyszínre a békéscsabai mentésirányítás egy mentőorvosi kocsit, kettő esetkocsit és kettő mentőgépkocsit riasztott. „Egy személy nem mutatott életjelenségeket, ezért bajtársaim megkezdték az újraélesztését, azonban olyan súlyos, többszörös sérüléseket szenvedett, hogy az újraélesztési kísérlet nem vezetett eredményre, a helyszínen életét vesztette. Rajta kívül három könnyebben sérült gyermeket és két felnőttet láttak el bajtársaim, majd a helyszíni ellátást követően kórházba szállították őket” – fogalmazott Hangai József.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában