Mezőberény

2023.08.07. 13:57

Eltekert a járókeretes férfi pénztárcájával a biciklis

Kihasználta a helyzetet, elvette egy védekezni képtelen, kerekes járókerettel közlekedő férfi pénztárcáját egy biciklis Mezőberényben. A rendőrök hamar elfogták, és most vádemelést javasolnak ellene – ismertették a rendőrségen.

Licska Balázs

Forrás: Police.hu

Az eset március 25-én történt a Madarász utcában. Egy kerékpáros megállított egy kerekes járókerettel gyalogló férfit. Segítséget ajánlott neki, majd cigarettát kért tőle. Miután a férfi nem akarta, hogy segítsen neki és cigarettát sem adott, az idegen kihasználta, hogy úgysem tud védekezni, és belenyúlt pulóverének a zsebébe. Kivette belőle a pénztárcáját, amiben több ezer forint és iratok voltak, majd elhajtott. 

A kifosztott férfi hazament, elmondta az édesanyjának, hogy mi történt, a nő pedig hívta a rendőrséget. A biciklis nem sokáig örülhetett a zsákmánynak, mert a rendőrök három óra alatt elfogták és előállították. A pénztárcát megtalálták nála, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának. A rendőrség az 55 éves mezőberényi férfit kifosztással gyanúsítja, az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában