Kék hírek

2023.08.21. 06:41

Benyugtatózták és kirabolták a férfit Dombegyházán

Csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt kezdeményezte a Battonyai Járási Ügyészség egy 37 éves, büntetett előéletű, hódmezővásárhelyi, valamint egy 24 éves és egy 19 éves, büntetlen előéletű, dombegyházi nő letartóztatását, akik úgy raboltak ki egy idősebb dombegyházi férfit, hogy előtte benyugtatózták.

dr. Nagy Szilvia

Forrás: Police.hu

A három nő  augusztus 4-én, az esti órákban közös elhatározásból megjelent a férfi lakásán, hogy a sértettet a magukkal vitt nyugtató hatású gyógyszerrel elkábítsák, és a nála lévő nagyobb összegű készpénzt jogtalanul eltulajdonítsák. Megérkezésük után a lakóház konyhájában az általuk főzött kávéba belekeverték a porrá tört gyógyszert, majd megitatták a sértettel. A férfi rövid időn belül öntudatlan állapotba került, amelyet kihasználva a terheltek az ingzsebéből  400 ezer forintot vettek el, majd egymás között elosztották.

A kényszerintézkedést a szökés, elrejtőzés veszélye miatt kezdeményezték; a Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója a járási ügyészség indítványával egyetértve egy hónapra elrendelte a három nő letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában