Közúti ellenőrzés

2023.07.01. 17:12

Trágárul szidta és az ágyékát mutogatta a kétegyházi férfi a rendőröknek

Becsületsértés vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 36 éves, büntetlen előéletű, kétegyházi férfival szemben, aki obszcén szavakkal sértegette a vele szemben intézkedő rendőröket.

dr. Nagy Szilvia

Azért állították meg az autót, mert kétszer is irányjelzés nélkül kanyarodott.

Fotó: MW/illusztráció

A Békés Vármegyei Főügyészségen ismertették, a kétegyházi rendőrőrs járőrei idén január 25-én gépkocsizó járőrszolgálatot láttak el. A délutáni órákban észlelték, hogy a vádlott két esetben is irányjelzés nélkül kanyarodott. Megállították a gépjárművet és közölték a férfival, hogy szabálysértést követett el, valamint azt is, hogy tízezer forint helyszíni bírságot szabnak ki három büntető ponttal. 

A férfi elismerte a szabálysértést, azonban a kiszabandó bírság összegével nem értett egyet. A rendőri intézkedés alatt végig arrogáns, lekezelő beszédstílust tanúsított, a rendőröket obszcén szavakkal szidalmazta. Miután az egyenruhások tájékoztatták, hogy a feljelentés mellé írnak majd a viselkedéséről egy jelentést is, a vádlott elkezdte az ágyékát fogdosni és további trágár, obszcén kifejezésekkel illette a szolgálati feladatukat végző rendőröket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában