Balesetek

2023.06.12. 13:39

Medgyesegyházától Szabadkígyósig helyszíneltek a rendőrök: heten megsérültek

Hét balesetben heten sérültek meg az elmúlt napokban a Békés vármegyei utakon. A rendőrök Medgyesegyházán, Szeghalmon, Tarhoson, Dobozon, Békéscsabán, Szabadkígyóson és az M44-esen is helyszíneltek.

Licska Balázs

Forrás: police.hu

 

Pénteken Medgyesegyházánál elesett és súlyosan megsérült egy kerékpáros nő. Szeghalmon a Kazinczy és a Somogyi Béla utca kereszteződésében egy elektromos rollerrel közlekedő kislány nem adott elsőbbséget egy autónak, így összeütköztek: a gyermek elesett és súlyos sérülést szenvedett.

Szombaton Tarhos külterületén egy jobbra ívelő kanyarban letért az útról egy kocsi, és az úttest bal oldalán fának ütközött. A sofőr súlyos sérülést szenvedett. Doboz közelében egy motorkerékpáros férfi előzött egy autót, ám közben nyomvályúba hajtott, elesett és könnyebben megsérült. Békéscsabán, a Bartók Béla úton egy kismotorosos férfi későn vette észre az előtte forgalmi okból lassító kocsit: hátulról nekiment, elesett és megsérült.

Vasárnap Szabadkígyós határában egy motorkerékpáros férfi egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött egy jelzőtáblának, majd árokba esett és súlyosan megsérült. Az M44-esen, Kétsoprony külterületén egy autó előzés közben megcsúszott és szalagkorlátnak ütközött: az anyósülésen utazó nő megsérült, sérülései nem súlyosak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában