Kék hírek

2023.02.13. 14:43

Fogdában kötött ki a férfi, akit kétszer is ittas vezetésen kaptak Békéscsabán

Ittasan vezetett egy férfi Békéscsabán. A rendőrök előállították, elvették a jogosítványát és kérték, hogy ne vezessen. Ennek ellenére újra volán mögé ült, így fogdában, majd három nap múlva bíróságon találta magát.

beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Békéscsabán, az Orosházi úton pénteken 22 óra 15 perc körül leállítottak a rendőrök egy személygépkocsit. A jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, és a további két légalkoholmérés is megerősítette azt, hogy ittasan vezetett. Ezért büntetőfeljelentést tettek ellene és elvették a jogosítványát. A rendőrök felhívták a figyelmét arra, hogy ittasan és engedély nélkül nem vezethet. Ennek ellenére a férfi szinte rögtön újra volán mögé ült. A rendőrök rövid időn belül ismét megállították, az alkoholszondás mérések eredménye nem meglepő módon pozitív lett. Mivel a férfi nem tanult a hibájából, nem vette komolyan a rendőrök figyelmeztetését, nem engedték el újra, hanem őrizetbe vették, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt hétfőn bíróság elé állították – írja a police.hu.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában