Kék hírek

2022.12.12. 13:57

A sárban elakadva érték utol a rendőrök a menekülő, újkígyósi fiút

Jogosítványa soha nem volt, a rendőrség és a bíróság is már korábban eltiltotta a járművezetéstől, mégis volán mögé ült egy fiatalember. A rendőri ellenőrzés alól is ki akart bújni, de elakadt Medgyesbodzás közelében, egy földúton. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Közúti ellenőrzést végző rendőrjárőrök akartak igazoltatni 2022. szeptember 19-én éjjel egy személygépkocsi-vezetőt, de a fiatal férfi a rendőrök jelzésére nem állt meg – olvasható a police.hu közleményében.

Nem sikerült elmenekülnie, mert Medgyesbodzás külterületén, egy földúton a sárban elakadt. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei a 17 éves újkígyósi autósról megállapították, hogy vezetői engedélye soha nem volt és a rendőrség illetve a bíróság korábban több évre el is tiltotta a járművezetéstől.

Ezért a rendőrjárőrök a fiatal fiút előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában