Medgyesegyháza

2022.07.19. 12:51

Üzleteltek az autóval, de rendőrségi ügy lett belőle

Egy 33 éves, büntetett előéletű biharnagybajomi férfi idén április 14-én, a Békés megyei településen vásárolt egy forgalomból kivont személygépkocsit, majd azzal hazafelé indult lakóhelyére. Azonban útközben, még Medgyesegyházán rendőri intézkedés alá vonták érvénytelen hatósági engedéllyel való közlekedés szabálysértése miatt.

Ny. L.

Illusztráció: Shutterstock

Az intézkedés során a rendőrök a gépkocsi első és hátsó rendszámtábláját lefoglalták. Ezt követően a terhelt a gépkocsit visszavitte az eladóhoz és a vételárat visszakapta. A történet azonban itt nem fejeződött be, az eladó ugyanis június 22-én telefonon felhívta a terheltet, és ismételten megvételre kínálta neki a gépjárművet. Különböző ügyeletek zajlottak le, a lényeg, hogy Köröstarcsa és Mezőberény között, a 47. számú főúton ismét közúti ellenőrzés alá vonták a gépkocsit, és a rendőrök megállapították, hogy az autón idegen rendszámtáblák vannak. Jelenleg az ügyészségen van az ügy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában