Vádemelés

2022.07.17. 15:16

Gyorsan pótolta elkobzott rendszámtábláit egy mezőberényi férfi

Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki az autójáról a rendőrség által leszerelt rendszámtáblákat egy másik kocsi jelzéseivel pótolta.

Ny. L.

Shutterstock illusztráció

A békési járási ügyészség egy büntetett előéletű, 36 éves mezőberényi férfival szemben emelt vádat a napokban, aki  június 18-án, Köröstarcsán egy forgalomból kivont személygépkocsival közlekedett. Több közlekedési szabálysértés elkövetése miatt intézkedtek vele szemben a rendőrök, az autó első és hátsó rendszámtábláit elvették.

A férfi a következő napokban a gépkocsira olyan rendszámtáblákat szerelt fel, amelyeket a hatóság az egyik mezőberényi közterületen huzamosabb ideje magára hagyott autóra adott ki.

Ezt követően a férfi az idegen rendszámtáblákkal felszerelt autóval közlekedett, de nem sokáig, mert június 25-én, Mezőberényben közlekedési szabálysértés miatt ismételten intézkedés alá vonták. A rendőrök észlelték, hogy a férfi által használt autón idegen hatósági jelzések vannak, ezért feljelentést tettek vele szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában