Kék hírek

2022.04.14. 10:16

Súlyos testi sértés lett a vége a kétegyházi vitának

Békéscsabán baleset, Orosházán ittas járművezetés, Kétegyházán testi sértés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Beol

Illusztráció: Shutterstock

Mint arról korábban már beszámoltunk, Békéscsaba külterületén, a turbó körforgalmban szerdán 7 óra után néhány perccel egy személygépkocsi vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött egy teherautónak, majd egy másik tehergépkocsinak is nekicsapódott. A mentők a balesetet okozó autóst, akinél felmerült az ittasság gyanúja könnyű sérüléssel vitték kórházba. A mintavétel és az orvosi vizsgálat után a rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették, járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárást indítottak ellene. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Orosházán, a Győri Vilmos téren csütörtökön 0 óra 30 perc körül egy személyautó vezetője nekiütközött egy másik parkoló járműnek. Szerencsére senki nem sérült meg, de a balesetet okozó autósnál a szonda alkoholfogyasztást jelzett. Ezért a rendőrjárőrök a 35 éves orosházi nőt orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei bevonták az autós jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Vita alakult ki két férfi között szerdán 11 óra 30 perc körül Kétegyházán. A  szóváltás során a fiatalabb férfi kétszer ökköllel arcon ütötte az idősebbet. A bántalmazott férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök a 30 éves kétegyházi férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés gyanúja miatt kihallgatták - adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában