Kék hírek

2022.04.07. 08:03

Az ülés alatt találta meg a kábítószert a gyulai rendőrkutya

Egy személyautónál jelzett a kábítószer-kereső kutya a gyulai közúti határátkelőhelyen. A járművezető ülése alatt a rendőrök cigarettákba sodort kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak. Az ügy vizsgálata lezárult, az eljárás iratai az ügyészségre kerültek.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Gyulán, a közúti határátkelőhelyen 2022. február 13-án egy belépésre jelentkező, román honosságú személygépkocsinál jelzett a kábítószer-kereső kutya. A vezető ülése alatt a rendőrök három sodort cigarettát találtak - olvasható a police.hu közleményében.

A járműben négyen utaztak, az egyik utasé volt a három cigaretta, ezért a 42 éves román állampolgárságú férfit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra. 

Fotó: police.hu

A cigarettákat a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatta meg, kiderült, hogy a bennük lévő növényi törmelék kábítószert tartalmaz. A rendőrkapitányság a kábítószer birtoklása vétség miatt elrendelt nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és annak iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában