Kék hírek

2022.03.13. 07:43

Súlyosan megsérült a kertészszigeti baleset sofőrje

Balesetnél helyszíneltek és szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Beol.hu

Fotó: police.hu

Szombaton három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Kertészsziget külterületén 9 óra körül egy személygépkocsi vezetője letért az útról és fának ütközött. A jármű vezetője súlyosan megsérült. Egy órával később Tótkomlóson, a Kossuth Lajos utcában egy személyautó a gyalogos-átkelőhelyen nem adott elsőbbséget egy kerékpárját toló nőnek és elütötte. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett. Újkígyós külterületén 11 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A mentők az egyik autó utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Kertészsziget /Fotó: police.hu/

Csabaszabadiban, az Apácai úton 21 óra előtt néhány perccel ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő nőt. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a 21 éves medgyesegyházi nőnek nincsen, és soha nem is volt vezetői engedélye. A nőt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják - adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában