Kék hírek

2022.02.23. 11:12

Eljátszotta a zsákmányt az irodát kirabló mezőberényi férfi

Szerencsejátékra költötte a betöréssel szerzett pénzt egy mezőberényi férfi. A játékokon nem nyert, ráadásul a rendőrök két nap alatt elfogták.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

Betörtek Mezőberényben, a városüzemeltetési cég irodájába. A bűncselekmény február 19-éről 20-ára virradó éjjel történt. Az irodából, az íróasztal fiókjából eltűnt egy lemezkazetta benne több tízezer forinttal - olvasható a police.hu közlményében.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei két nap alatt, kedden elfogták és előállították a lopás gyanúsítottját. A 21 éves mezőberényi fiatalember elmondta, hogy korábban dolgozott a cégnél, sejtette, hogy van az irodában pénz. 

A nagykaput átugrotta, majd az épület ajtajáról egy vascsővel lefeszítette a lakatot és benyomta az ajtót. Magához vette a lemezkazettát, elvitte, kiürítette, majd bedobta egy utcai szemetesbe. A benne talált pénzt szerencsejátékra költötte, de nem nyert, így végül nem maradt pénze. A Békési Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában