kék hírek

2021.12.02. 09:31

Sörösüveggel verte fejbe haragosát egy battonyai férfi

Battonyán egy verekedés miatt intézkedtek, Békésen egy autóban kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök a szerdai napon. Ezen kívül egy ittas vezetés és két közlekedési baleset is történt megyénkben a nap folyamán.

beol.hu

Battonyán, a Fő utcán, egy söröző előtt szerdán 21 óra körül összeszólalkozott két férfi. Egyikük többször megrúgta és sörösüveggel fejen ütötte a másikat. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett. Támadója ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetése miatt eljárást indított – olvasható a police.hu közleményében.

Kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak egy autóban a rendőrök ugyanezen a napon 15 óra 45 perckor Békésen. A kocsiban két férfi ült, mindkettőjüknél pozitív lett a kábítószergyorsteszt eredménye, így kábítószer birtoklása gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellenük. Az autót vezető férfit pedig járművezetés bódult állapotban bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítja a Békési Rendőrkapitányság.

December első napján két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Nagyszénás külterületén 10 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi durrdefekt miatt árokba hajtott. A balesetben a jármű sofőrje súlyosan megsérült.

Fotó: police.hu

Békéscsabán, a Corvin utca és a Bánát utca kereszteződésében szerda délután fél 3 előtt néhány perccel hirtelen fékezett, elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros.

Jogosítvány nélkül, súlyosan ittas állapotban vezetett egy férfi Orosházán. A rendőrök csütörtökön 0 óra 30 perc körül állították le Orosházán, a Szentesi úton. A 44 éves székkutasi férfinél az alkoholszonda magas légalkohol értéket jelzett, majd a vizsgálatát végző orvosnak is az volt a véleménye, hogy súlyos alkoholos befolyásoltság alatt áll. Az Orosházi Rendőrkapitányság az ittas vezetés miatt büntetőeljárást indított ellene, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési őrizetbe vette az autóst, akit a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatnak.

Kapcsolódó cikkünk:

[embed]https://www.beol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/felborult-egy-kamion-nagyszenasnal-4555526/[/embed]

Ezek is érdekelhetik