Kék hírek / Frissítve

2021.12.26. 08:52

Mentőautónak ütközött egy személygépkocsi Kondoros közelében

Vasárnap, a reggeli órákban mentőautónak ütközött egy személygépkocsi Kondoros közelében, emiatt a Kecskemét felé vezető bal pályatestet a rendőrség lezárta.

beol.hu

/Fotó: Shutterstock illusztráció/

Békés megyében, az M44-es autóút Kecskemét felé vezető bal pályatestjén, Kondoros közelében vasárnap 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy mentőautónak. Dr. Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hírportálunknak elmondta, hogy a balesetben ketten könnyebben megsérültek. A helyszínelés miatt a rendőrség az autóút érintett szakaszát, tehát a Kecskemét felé vezető bal pályatest mindkét sávját lezárta, a forgalmat a 44-es számú főútra terelik – írja a police.hu.

Frissítve: A Lakitelek felé vezető pályatestet érintő útlezárást a rendőrség 10 óra 15 perckor feloldotta, a forgalom zavartalanul halad.

 A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy óvatosan, az útviszonyoknak megfelelő sebességgel hajtsanak és tartsanak nagyobb követési távolságot!

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, vasárnap reggel piros riasztást és figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat a tartós és nagy mennyiségű ónos eső miatt a déli megyékre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában