Kék hírek

2021.12.08. 09:58

Még a börtönből is fenyegette feleségét a kardoskúti férfi

Hat hónap végrehajtandó börtönbüntetésre és 1 év közügyektől eltiltásra ítélték azt a 62 éves többszörösen büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő kardoskúti férfit, aki folyamatosan zaklatta, erőszakos cselekménnyel fenyegette házastársát.

Beol.hu

A férfit a Budapest Környéki Törvényszék a 2019. november 26-án jogerőre emelkedett ítéletével minősített emberkereskedelem bűntette, valamint szexuális erőszak bűntette miatt 10 év fegyházbüntetésre ítélte, amely büntetést 2019. november 27-én kezdte el letölteni a Budapesti Fegyház és Börtön egyik objektumában – olvasható a Békés Megyei Főügyészség tájékoztatójában.

A férfi felesége 2020 nyarán közölte a férfival, hogy válni akar és már élettársi kapcsolatot is létesített egy másik férfival, valamint azt is a tudomására hozta, hogy innentől kezdve nem kíván vele kapcsolatot tartani. A férfi nem tudott belenyugodni a helyzetbe, ezért ezt követően naponta 20, illetve esetenként akár 50 alkalommal is felhívta a nőt, amit a sértett egy idő után megelégelt és nem fogadta a hívásokat, majd le is tiltotta férjét.

A terhelt ezen olyannyira bedühödött, hogy 2020. október 01-én saját kezűleg írt egy levelet is a feleségének, melyben azzal fenyegette meg, hogy a testvérei fel fogják keresni és súlyos bűncselekményt valósítanak meg a sérelmére.

Ezek is érdekelhetik