kék hírek

2021.11.08. 18:01

Mókásnak gondolták a jelzőtábla kiszedését Békésen

Italozásból indult haza két fiatal, akik útközben kirángattak a helyéről és magukkal vittek egy közlekedési jelzőtáblát Békésen. A rendőrségen közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt eljárás indult ellenük. Az ügy vizsgálata befejeződött.

Beol.hu

Békésen, az egyik ismerősüknél italozott két férfi július 6-án, késő este. A vendéglátás után, másnap 0 óra 30 perc körül hazaindultak és útközben a Tátra utcában kirángattak a helyéről egy közlekedési jelzőtáblát, amit magukkal vittek. A táblát cipelő két férfit észrevette egy szolgálaton kívüli rendőr, aki telefonon azonnal bejelentést tett a látottakról a rendőrségre. A bejelentéstől számított néhány perc alatt a rendőrjárőrök a helyszín közelében megállították és ellenőrizték a két békéscsabai férfit, akik mellett a földön megtalálták a jelzőtáblát. A rendőrök ezért előállították őket a Békési Rendőrkapitányságra, ahol közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt eljárás indult ellenük. Kihallgatásukon elmondták, hogy jó mókának gondolták azt, hogy kiveszik a helyéről a közlekedési jelzőtáblát, de nem számoltak azzal, hogy a tettükkel bűncselekményt követnek el.

A Békési Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – adta hírül a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában