kék hírek

2021.11.20. 07:54

Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett a pusztaföldvári fiatal

Dévaványán és Békésen balesetnél helyszíneltek, Pusztaföldváron pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök pénteken.

beol.hu

Békés megyében pénteken két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget – olvasható a police.hu közleményében.

Dévaványán, a Hajós utca és a Sirály utca kereszteződésében 16 óra körül összeütközött egy kerékpáros és egy tehergépkocsi. A biciklis nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Békésen, a Kurta utcában 16 óra 45 perc körül egy személyautó hátulról nekiütközött egy kerékpárosnak, aki elesett és könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök ugyanezen a napon 23 óra 45 perc körül Pusztaföldváron, a Rákóczi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a 21 éves férfit és büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indul a pusztaföldvári férfival szemben, mert nincs jogosítványa.

Ezek is érdekelhetik